Reforma de cuina i bany amb un marcat accent industrial

Categoria
Espacios Particulares, Portfolio, Reforma de baño, Reforma de cocinas
About This Project

A Contemporánea, assumim reptes que ens recorden el valor d’omplir de vida els espais que habitem. Aquesta reforma de cuina i bany a Granollers ens presentava un doble desafiament: guanyar en amplitud i generar ambients més acollidors. La cuina, encara que estava oberta al menjador, no anava sobrada de metres quadrats, així que era necessari aconseguir peces compactes que no fossin un obstacle per a la mobilitat. Pel que fa al bany, buscàvem un interiorisme que transmetés tranquil·litat i dinamisme. La Judith, propietària d’aquest pis, volia donar-li un aire molt més modern i per a això vàrem triar una combinació d’acabats i materials de marcat accent industrial. Ens acompanyes en el procés de transformació?

Reforma integral de la cuina

Comencem per un dels espais més importants a qualsevol habitatge: la cuina. Volíem que s’integrés molt més amb el menjador i per aconseguir-lo vam dissenyar una illa a mida per tal de no interrompre el pas. El moble, de la nostra pròpia marca Contemporánea, té un acabat blanc mat, ideal per a projectar la llum de l’estança. Es va complementar amb un taulell de la casa Rak, caracteritzat per la seva durabilitat i impermeabilitat. Triem el to Dark Ramat Mat perquè el seu color gris asfalt ens remet a l’estil industrial dels lofts. L’aixeteria Line i els electrodomèstics Neff es fusionaren amb l’interiorisme, i per a l’extracció de fums vam escollir una campana Pando integrada al fals sostre.

Com a professionals en reformes i interiorisme, agreguem filtres de carbó actiu al sistema extractor atès que el tub de sortida de la campana no ofereix el diàmetre suficient per garantir una extracció total dels fums. El taulell es va complementar amb una barra de fusta que serveix com a pont que connecta amb la zona del menjador.

Una reforma de bany innovadora

Amb dos espais de bany clarament diferenciats, aquesta reforma d’habitatge a Granollers obligava a triar elements amb personalitat pròpia que aportessin carisma i funcionalitat.

A la primera planta vam voler destacar la paret de la dutxa amb un revestiment hidràulic en blanc i negre, absolutament evocador. Aquesta geometria ressalta sobre l’acabat en blanc mat del plat de dutxa Stone. Per al lavabo vam triar un moble Nepal de dos calaixos que, en ser suspès, permet guanyar amplitud. L’armari mirall aporta molta més lluminositat i, per descomptat, capacitat de magatzematge. D’altra banda, l’aixeta és el model Kode de l’empresa Genebre.

A la planta baixa hi ha un bany més ampli, que ens va permetre desplegar la nostra creativitat per aconseguir un interiorisme més orgànic i innovador. La paret va ser un gran llenç on vam poder instal·lar el revestiment porcellànic Merbleous Matt amb motius naturals que recorden una exòtica vegetació. El terra, amb paviment Aspen en blanc i negre genera un dinàmic contrast per a un bany amb caràcter propi. Treballem amb la banyera Jazz de l’empresa valenciana Baños 10 i un lavabo Londres amb cubeta circular, que destaca sobre el conjunt. L’aixeteria és de la casa catalana Genebre.

Com pots comprovar en aquesta reforma de cuina i bany, els detalls acolorits ajuden a ressaltar encara més el disseny industrial i modern de la casa. Són complements pensats per a generar contrastos que reflecteixen la personalitat de qui habita aquests espais diàriament. Apropa’t a la nostra botiga d’interiorisme a Granollers o contacta’ns per assessorar-te sobre l’estil que millor s’adapti a la reforma integral d’habitatge que t’estàs plantejant.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies