Reforma de bany a Granollers: Aixetes negres i rajoles geomètriques

Categoria
Espacios Particulares, Interiorismo, Portfolio, Reforma de baño
About This Project

Un toc de color, dissenys moderns i inspiradors… Cada projecte de Contemporánea es defineix pels seus detalls i en aquesta reforma de bany a Granollers no hi ha res que destaqui més que les aixetes de color negre i els rajoles geomètriques que triem per a afegir un toc de distinció a aquest racó tan personal de la llar. La propietària d’aquesta casa unifamiliar, Rocío, va confiar en el nostre estudi d’interiorisme a Granollers per a dividir el seu habitatge en dos i canviar completament l’aspecte de l’espai de bany. Una prestatgeria a mida i una fornícula folrada amb quars són d’altres elements que han hagut de conjugar estil i funcionalitat en aquesta reforma de bany.

El negre ha estat el color triat per a afegir una nota de sofisticació en aquesta reforma de bany a Granollers, i així està present no només en les aixetes de lavabo i en la columna de dutxa termostàtica sinó també en els perfils de la mampara, el mirall de bany i als acabats del moble. El model Time Male, de la marca saragossana GRB va ser el seleccionat per a l’aixeta monocomandament de lavabo, i el model Intimixer progressiu, també de GRB es va instal·lar com a dutxa de bidet per al WC, complementant el vàter Connect d’Ideal Standard. Per altra banda, el moble de fusta i el mirall amb un detall de cinturó són de Vinci.

Aquesta reforma de bany a Granollers també destaca per les rajoles instal·lades en terres i parets. Vàrem col·locar les rajoles hexagonals Almond, de l’empresa castellonenca Codicer, combinats amb la seva versió decorada. Un plat de dutxa amb acabat de pissarra blanca, una fornícula folrada amb Silestone a la zona de dutxa i una prestatgeria feta a mida, ideal per a organitzar els productes de bany, complerten la transformació de l’estança.

Mentre en al bany pren protagonisme un contrast de colors tan elegant com contemporani, a la resta d’aquesta reforma de casa a Granollers destaquen les portes d’accés a les habitacions, de roure de veta horitzontal tenyida en color antracita. Per al paviment, vam optar per instal·lar el parquet vinílic model Canadà de Compo.

T’agrada la configuració triada per a aquesta reforma de bany a Granollers? Estàs pensant a transformar la teva llar i no saps per on has de començar? Contacta amb Contemporánea, el teu estudi de reformes a Granollers i estarem encantats d’assessorar-te per a donar-li el nou aire que necessites.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies